KrydstogtEt krydstogt er en spændende og afslappet måde at rejse på.
Stadig flere opdager fordelene ved at tage på krydstogt.

På en krydstogtrejse vil det flydende luxushotel sejle dig rundt mellem storbyer og små charmerende øer, uden du behøver at pakke ud mere end en gang.

Om bord på skibet findes alle de faciliteter du kan ønske dig.             
Flere gange i løbet af rejsen anløber skibet en ny ø eller destination fuld af oplevelsesmuligheder og af nye indtryk.

Herfra kan I tage på opdagelse på i egen bil eller med taxa til nærmeste strand eller vælge en rundtur til stedets seværdigheder. I kan også vælge en af rederiet mange spændende guidede rundture.

Hver aften serveres en udsøgt middag i en af skibets mange restauranter.
Om bord på skibet er der international underholdning, cabaret, biograf, danseorkestre og hyggemusik.
 
Nyd skibets mange faciliteter: Pools, soldæk, spa, motionscenter, teater, kasino og barer.

De fleste krydstogter varer én til to uger, men vi tilbyder også spændende og eksotiske krydstogter af længere varighed – helt op til 100 dage.

Strobel Travel til byder krydstogter over det meste af verden –
Caribien, Hawaii, Fransk Polynesien, Panamakanalen, Amazonefloden, Syd Amerika, Galapagos,Alaska, Australien, New Zealand, Fjern Østen og hele Middelhavet.

Caribien er den mest populære rute i vinterhalvåret og vi tilbyder mange forskellige krydstogt fra Miami, San Juan og Fort Lauderdale. På disse ruter besøger skibene flere af øerne bl.a. de tidligere Danske øer St. Thomas og St. Croix. I sommermånederne er krydstogt på Middelhavet et spændende alternativ til en traditionel sommerferie.

Strobel tilbyder en lang serie af spændende ruter fra Barcelona, Venedig og Rom. Ønsker man at opleve de Baltiske lande, St. Peterborg og Østersøen er det oplagt at tage et kryds fra vor egen hovedstad – København.
 
Strobel Travel anbefaler at kombinere krydstogtet med et ophold på en eller flere af destinationer. Mange af vore kunder vælger f.eks at forlænge ferien med ophold på et af vore 5* All Inclusive hoteller i Caribien eller et par dages storbyferie i Miami eller New York.

Et krydstogt er den perfekte ferieform for både par, familier med børn, og for større familier der gerne vil fejre en særlig begivenhed som f.eks. et bryllup eller en rund fødselsdag.

Strobel Travel er eksperter i at sammensætte programmer for familiegrupper eller grupperejser med dansk rejseleder.

Strobel Travel hjælper jer med at finde præcis det rigtige krydstogt tilbud og I er altid velkomne til at kontakte for råd og vejledning omkring jeres krydstogtrejse.

Princess Cruises

Krydstogt med Princess er en oplevelse i særklasse. Rederiet er kendt for en høj standard samt fremragende service og samtidig nogle af de mest fantastiske ruter du kan forstille dig.
 

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruiseline er med Freestyle Cruising konceptet et af de mest populære blandt vore rederier. Krydstogt på Hawaii, Panama kanalen, Caribiske øer eller middelhavet – valget er dit.

MSC Cruises

Besøg Middelhavets perler - de Caribiske øer - Nordeuropa eller et cruise på de store oceaner med Strobel og MSC.
 

Carnival Cruises

Farverige Krydstogt med mange forskellige ruter især fra det Amerikanske kontinent. Er du til fest og farver er valget klart – Carnival.

Star Clippers

Sejlskibskrydstogt I en klasse helt for sig. De store elegante sejlskibeskibe emmer af stemning og skibene ligger til ved mange mindre øer hvor de store skibe har ikke har mulighed for at gøre stop.
 

Royal Caribbean & Celebrity

Royal Carribbean og søster rederierne Celebrity og Azamara giver mulighed for at opleve fantastiske krydstogt verden over.
Kontakt os:
Telefon: 86 76 17 22
E-mail: info@strobeltravel.dk
Åbningstider:
Mandag - fredag 09.00 - 17.00
Lørdage lukket i juni, juli og aug.
Adresse:
Grenåvej 425
DK-8250 Egå
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2520
DRF Danmarks Rejsebureau Forening
CVR nr.: 31862604
Travelmarket Interactive